уПрофесионалисти в областта на

аерозолното пожарогасене

     В периода 6-13 септември 2010 г. консултанти на фирма "Анкос-66" ЕООД - ексклузивен дилър за България на руския завод за аерозолни генератори ЗАО "НПГ Гранит Саламандра", посетиха Москва и участваха на организирано обучение за партньорите на компанията в чужбина.

пожарогасител пожарогасител пожарогасител

     След обстойно излагане на новите идеи за разработки в областта на аерозолното пожарогасене, методики и правила за прецизно проектиране, защити от погрешни сработвания и мн. др. основни теми, бяха проведени демонстрации, анализирани резултати и правени опити в тестовата база към завода.

  пожарогасител пожарогасител

     В процеса на разговорите, бе обсъдена възможнноста за съвместна разработка на аерозолни генератори, което ще даде възможност българската фирма "Анкос-66" ЕООД да предлага на партньорите си  най-съвременните технологии в областта на обемното пожарогасене на още по-изгодни условия.
     Посещението съвпадна и с международната специализиранана изложба "Пожарна безопастност на ХХІ век. Охранителна и пожарна автоматика."      Подробности очаквайте на www.ankos.eu
     Сертифицирани бяха консултантите Константин Вълев и Борислав Радев

пожарогасител

 Пожарогасителите които гасят! Аерозолни генератори - най-икономичният вариант за обемно пожарогасене. Запазете своята техника и имущество!

 

 


Начало    :    За нас    :    Продукция    :    Документация    :    Партньорство    :    Контакти

Copyright © "Анкос 66" ЕООД , 2010, Всички права запазени.

Гласувай за тази страница в Българския ТОП