АНКОС-66 ЕООД - Аерозолно пожарогасене, E-mail: info(@)ankos.eu Tel:+359-885-779869; +359-885-021131; Fax: +359-2-8431910

 
Ексклузивен дилър за България на
НПГ Гранит Саламандра, Русия

      Провелото се изложение в периода 28.02-02.03.2012 г. изложение "Секюрити - защита и сигурност" в Интер Експо Център - София, фирма Анкос 66 ЕООД - Аерозолно пожарогасене, взе своето поредно участние със собствен щанд.
     Бяха представени системи за обемно аерозолно пожарогасене, аерозолни генератори АГС, модули за автономно активиране на аерозолните генератори, системи за гасене на транспортни средства и методи за управлението им - ръчно активиране, автоматично и мобилно, преносим модул за пожарогасене - АГС-5, линейни датчици, усилващи и контролни модули и др.
     В процеса на срещите и разговорите с посетители на щанда, партньори и клиенти на Анкос 66, се забелязва, че иновативната технология за пожарогасене с аерозолни генератори АГС е набрала популярност и известност в България за изминалата една година.
     Голяма част от посетителите бяха запознати с широкото приложение на АГСите, а от друга част се интересувата от конкретни проекти и предложения.
     Една от основните теми които бяха обсъждани, бе защитата на транспортни средства от пожар. Фирма Анкос 66 ЕООД предлага готови комплекти за защита както на двигателния сектор, така и на купето и багажника. Тези предложения бяха забелязани още в първия ден на изложението, като репортери от различни медии го отбелязаха в своите издания. Ето две от тях:

     В-к Стандарт, бр. 6866
     Руска джаджа пази колата от огън

    Военна технология за борба с огъня привлече вниманието на посетителите на изложението "Секюрити" в Интер Експо центъра. Системата за аерозолно пожарогасене се базира на технология, разработена за нуждите на руската армия. Това обаче не пречи вече да се използва в САЩ, в Холандия, от министерствата на отбраната и на правосъдието на Испания. Системата работи на базата на аерозолни генератори, които могат да се хвърлят в горяща стая, а отделящото се неутрално газообразно вещество задушава огъня. Компанията "Анкос-66" предлага системата и във вариант за автомобили.

в-к Стандарт - Анкос 66 - Секюрити 2012 - Аерозолно пожарогасене
     
     От своя страна Нова ТВ акцентира в централаната си емисия новини на 1 март за иновативното решение за защита на транспортни средства предлагани от Анкос 66 ЕООД. В репортажа се демонстрира как се момнтира и активира при нужда аерозолен генератор АГС 11/3, който се включва в системата та за пожарогасене на автомобили MFE113.
     През последния ден на изложението, водеща тема беше именно акцентът от Нова ТВ и предприемчиви хора бяха решили да се информират допълнително на щанда на фирма Анкос 66 ЕООД.
     Връзка към страницата на Нова ТВ с репортажа за гасене на МПС с аерозол.

     Новият диск за 2012 г. може да изтеглите от ТУК (440 МВ)
     Важна инормация: файлът с презентацията е във формат ЕХЕ (Ankos_66.exe) и съдържа информация и архив който автоматично се разархивира след като го стартирате. През това време се появява прозорец с надпис "Анкос 66 - Аерозолно пожарогасене". След разархивирането стартира автоматично видеопрезентация на гасителния ефект на аерозола върху процеса на горенето - 45 сек. Излъчва се на пълен екран. Може да прекратите видеото като натиснете с мишката веднъж върху него. След тази демонстрация попадате на първата страница от презентацията.
     Поради големия размер на приложението е възможно бавното му сваляне през сайта.

Анкос 66 Аерозолно пожарогасене - Секюрити 2012 ИЕЦНачало    :    За нас    :    Продукция    :    Документация    :    Партньорство    :    Контакти

Полезни връзки

Пожарогасители. Всичко за аерозолняе пожарогасител. Пожарозащита
Copyright © "Анкос 66" ЕООД , 2009, Всички права запазени.