Анкос-66 ЕООД - пожарогасителни системи, пожарогасене, обемно пожарогасене, АГСGSM:0885-021131 Е-mail: info(@)ankos.eu

 
Ексклузивен дилър за България на
НПГ Гранит Саламандра, Русия

To whom it may concern

До търговския директор
До административния директор

Уважаеми господа,

     Погрижили ли сте се добре за Вашето имущество относно противопожарната сигурност на фирма Ви?Ние със сигурност бихме могли да Ви бъдем полезни за тази цел.
     Нашата фирма “Анкос-66” ЕООД предлага на българския пазар руските аерозолни генератори – автоматизирани, автономни и ръчни пожарогасители за обемно гасене на затворени помещения (складове,  хотели, цехове, офиси и др.), автомобили и всякакъв вид масов транспорт (влакове, параходи, трамваи, автобуси, самолети) – последен вид и модел на пожарна и аварийна безопасност, базиращ се на най-новата космическа технология за гасене на пожари без вода, пяна или прах, безопасно и без щети за имуществото, не токсично и без влияние върху концентрацията на кислород в помещението и лесно се почиства, екологично чист продукт.
     Пожарогасителите серия АГС-7 и АГС-8 са предназначение за защитаване на големи обеми до 10 000 м3. В зависимост от обема се изчислява необходимото количество аерозолни генератори (АГС) и се включват в автономна система или към контролно-пожарогасителна централа.
     Финансови анализи показват, че системи изградени на база аерозолни генератори възлизат от 5 до 50 пъти по-икономични в сравнение с другите методи за пожарогасене. Този факт основно се дължи на спестяването на необходимите тръбни системи, резервоари, помпи, спринклери,  скъп газ и допълнителни задължителни защити.
     Пожарогасителите за сървърни помещения (АГС-3, АГС-11/1-11/6) кабелни трасета, подстанции, трафопостове, електротабла, автомобили и МПС са електронни, малогабаритни, монтират се към двигателя или  вътре в защитаваното пространство, сработват сами или чрез натискане на стартов бутон. Използват се и в системи за автоматизирано пожарогасене.
Пожарогасителите тип АГС-5 са за ръчно, оперативно ползване. Най-масовите подходящи за предпазване на затворени помещения като складове, цехове, офиси, хотели, вили, гаражи, мазета, сервизи, стаи, т.е. за локализация и гасене на пожари при твърди горивни материали, лесно възпламеними и горими течности, електроизолационни материали и електрооборудване в т.ч. под напрежение до 40 кВт, в производствени, административни, в помещения  и жилищни сгради и съоръжения, за ЖП и автотранспорт, морски, речен и т.н. Използват се още преди да са пристигнали пожарните служби. Така имате шанс да запазите своето имущество.
     Сертификати от НСПАБ към МВР за всяка една модификация. Срок на годност – 10 години. Не се нуждаят от презареждане.
     Спрете огъня за 1 минута!
     Генераторите за аерозолно пожарогасене производство на ЗАО “НПГ Гранит- Саламандра”, Русия и представени на българския пазар от “АНКОС-66” ЕООД са най-доброто решение за  пожарно - аварийна безопасност както най-доброто техническо решение за Вашата фирма.
     Последвайте новите иновации и технологии. Те вече са факт и в САЩ, Испания, Финландия, Франция, Германия, Швейцария, Холандия, Австралия, Полша, Канада, и др.
     Аерозолното пожарогасене е най-ефективно в сравнение с традиционните средства за обемно пожарогасене, защото при изгарянето на специални твърди горивни частици и пиротехнични композиции, намиращи се в аерозолните генератори (АГС), които са  способни на самостоятелно горене без участие на въздух. Отделяният от тях  аерозол има висока пожарогасителна способност към пламъка, превъзходстващи по дадения показател газовете.
     Аерозолообразуващият състав позволява да се формира твърди конструктивни елементи с различна форма. На тяхна база се формират нашите модели аерозолни генератори, подходящи за приложение в различни помещения – от 0,3 до над 130 куб.м.
     Обучените ни и сертифицирани специалисти са на Ваше разположение по всички въпроси.
     “Анкос-66” ЕООД желае добро и безаварийно сътрудничество.

За контакти:
E-mail: partners(@)ankos.eu
Tel: 0885-021131 - Константин Вълев
Fax: +359-2-8431910Начало    :    За нас    :    Продукция    :    Документация    :    Партньорство    :    Контакти

Полезни връзки

Copyright © "Анкос 66" ЕООД , 2009, Всички права запазени.

Гласувай за тази страница в Българския ТОП